The smart Trick of بیماری سلیاک در مردان That No One is Discussing
The smart Trick of بیماری سلیاک در مردان That No One is Discussing
Blog Article
قوامی بین قوام سفت و نرم تقریباً طبیعی است. اگر به هر طریقی بیش از حد تاب بخورد، می تواند مشکلات گوارشی یا فیبر را نشان دهد.
این وسیلههای خونگی رو خیلی زودتر از چیزی که فکر میکنید باید تعویض کنید!
همانگونه که پیش از این گفته شد، داشتن یک رژیم غذایی فاقد گلوتن برای کودکان مبتلا به سلیاک ضروری است.
اگر چه آزمایش خون میتواند راهنمای خوبی در مسیر تشخیص سلیاک باشد، اما اندوسکوپی تنها راه تشخیص قطعی بیماری سلیاک است. پیش از انجام اندوسکوپی برای کودک، با پزشک متخصص کودکان مشورت کنید تا از ضرورت انجام آن آگاه شوید.
● اگر آزمایشات دیگر نشان دهنده بیماری سلیاک باشند، پزشک ممکن است با استفاده از آندوسکوپی نمونه برداری از پوشش روده انجام دهد. معمولاً برای افزایش دقت یافتهها چندین مورد نیاز است.
● برای اکثر افراد مبتلا به بیماری سلیاک، تغییر به رژیم غذایی بدون گلوتن علائم را تا حد زیادی بهبود می بخشد و فرد ممکن است طی چند روز یا چند هفته متوجه بهبودی شود.
مانند اندازه و قوام، رنگ مدفوع می تواند سیگنال مفیدی در مورد آنچه در بدن شما می گذرد باشد. همانطور که قبلاً اشاره کردیم، سایه های مختلف قهوه ای در مدفوع چیزی است که طبیعی در نظر گرفته می شود.
هر چقدر هم که این حالت نگران کننده به نظر می رسد، معنی آن این است که مدفوع نسبت به مدفوع دیگری که غرق می شوند، چگالی کمتری دارد.
یک شوخی که معمولا شنیده می شود این است که وقتی شخصی مدت زیادی در حمام می ماند، باید به این معنی باشد که او مدفوع می کند. با این حال، مدفوع سالم باید به راحتی دفع شود و فقط یک دقیقه یا بیشتر طول بکشد تا بیرون بیاید.
به ویژه اگر در خانواده سابقه بیماری سلیاک وجود دارد، احتمال ابتلای کودک به آن بسیار بالاست. سلیاک یک بیماری ژنتیکی است که میتواند از پدر و مادر به کودک منتقل شود.
● نکته کلیدی این است که بدانید کدام غذاها و محصولاتی مانند خمیردندان حاوی گلوتن هستند. یک متخصص بیماری سلیاک تبادل نظر تغذیه می تواند به شما کمک کند.
این علائم ممکن است بعد از شش ماهگی و یا حتی سنین بالاتر ظاهر شوند که مهمترین آن ها عبارتند از:
Javascript not detected. Javascript required for this site to function. Make sure you enable it in your browser options and refresh this page.
● پزشک اغلب می تواند بیماری سلیاک را با در نظر گرفتن سوابق پزشکی فرد و خانوادگی وی و تجویز آزمایشاتی مانند آزمایش خون، آزمایش ژنتیک و بیوپسی تشخیص دهد.